Installatiebedrijf Spijkenisse

Wilt u de elektriciteit vernieuwen of aanpassen? Uw installateur uit Spijkenisse biedt allerlei diensten aan op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Onze elektro monteurs staan voor u klaar voor het oplossen van storingen of het uitbreiden van uw elektrische installatie. Maar ook de aanleg van grotere elektrische installaties is ons op het lijf geschreven. Broeke Elektrotechniek heeft specialisten in dienst die voor u klaar staan in Spijkenisse en omgeving.

Broeke elektrotechniek is ook uw duurzame installateur. Verlichtingsplannen uitgevoerd in LED is voor ons geen probleem. Daarnaast bent u ook voor laadpalen en zonnepanelen bij ons aan het juiste adres. Wellicht kunt u gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA). Dit is een fiscale regeling waarmee de overheid het bedrijfsleven wil motiveren om energie te besparen en duurzame energie toe te passen.

Een andere trend is het automatiseren van uw installatie op kantoor of in huis. Met domotica bedient u alles vanaf uw afstandbediening, smartphone of I-pad. Verder installeren onze deskundige elektromonteurs databekabeling, intercomsystemen, brandmeldsystemen, en noodverlichtingsinstallaties.

Noodverlichting is in bijna elk gebouw verplicht. Het onderhoud van noodverlichting hoort hier ook bij. Broeke Elektrotechniek neemt u deze zorg uit handen. Voor advies, plaatsen of onderhoud van noodverlichting bent u hier op de juiste plaats. Noodverlichting en vluchtrouteverlichting zorgen voor een veilige vluchtroute.

Misschien gaat u verbouwen en bent u op zoek naar een installatiebedrijf dat de gehele elektriciteit en beveiliging kan verzorgen? Daar kan Broeke Elektrotechniek voor zorgen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit is gewaardborgd en dat het gehele elektrotechnische systeem goed functioneert.

Ook bij u thuis kunnen wij service verlenen. Zo vervangen wij groepenkasten, leggen we stopcontacten aan of zorgen we voor bekabeling in de keuken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Broeke Elektrotechniek installeert ook in Rotterdam, Nissewaard, Voorne-Putten, Brielle, Pernis, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Barendrecht, Ridderkerk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel.

 
 

© 2022 Broeke Elektrotechniek. Alle rechten voorbehouden