Elektricien Capelle aan den IJssel

Heeft u met spoed een elektricien nodig? Bel dan 010 – 422 54 97 of 0181-767 001. Als er een calamiteit is zoals een stroomstoring in Capelle aan den IJssel, proberen wij u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Een stilstaande productie kost geld en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Onze technische medewerkers zijn u van dienst. Wij trachten telefonisch al het probleem te lokaliseren zodat de monteur met de juiste informatie op pad wordt gestuurd en de storing snel kan verhelpen.

Het kan zijn dat via een stekkertest te achterhalen is waar het probleem zit. Een technisch medewerker kan u hierin begeleiden terwijl u aan het bellen bent. Als er na het uitvoeren van de test nog geen resultaten zijn, komt onze monteur langs om het probleem op te lossen. De storingsdienst is zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag actief.

Broeke Elektrotechniek legt niet alleen elektrische en beveiligingsinstallaties aan, maar zorgt ook voor het onderhoud. De afspraken daarover zijn vastgelegd in jaarlijkse onderhoudscontracten. Wij houden uw installatie up-to-date, zodat de werking ervan gewaarborgd blijft. Ook voor een NEN 3140 keuring bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen ook zorgen voor een elektromonteur in Rotterdam, Spijkenisse, Nissewaard, Voorne-Putten, Brielle, Pernis, Hellevoetsluis, Hoogvliet, Barendrecht, Ridderkerk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Schiedam en Vlaardingen.

 
 

© 2023 Broeke Elektrotechniek. Alle rechten voorbehouden