Brandmelding installaties

Van ontwerp tot onderhoud

Broeke elektrotechniek zijn specialist in het installeren van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Uiteraard optimaal bedrijfszeker, maar ook zo efficiënt, kostenbesparend en esthetisch mogelijk. Van ontwerp tot onderhoud: wij verzorgen het hele traject!

Van groot project tot particulier: vanuit onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij per situatie het juiste type installatie. Dit voorkomt valse meldingen en zorgt voor een uiterst betrouwbare installatie. Uiteraard volgens de geldende normen en regelgeving. Wij bieden totaal (turn-key) oplossingen, inclusief de volledige projectbegeleiding. Daarbij werken wij nauw samen met het branddetectiebedrijf. Wij letten daarbij niet alleen op de veiligheid, maar ook op kostenbesparingen. Door een innovatieve aanpak en de juiste materialen kunt u in de meeste gevallen namelijk veel besparen op de aanlegkosten!

Voorafgaand aan de feitelijke installatie wordt een Programma van Eisen en een projectie opgesteld. Dit wordt ter controle aangeboden aan de klant en de eisende partij (gemeente, brandweer of verzekeraar). Vervolgens ontzorgen wij u voor de rest van het traject tot en met de certificering van de installatie. Tot slot bieden wij u een service- en onderhoudscontract voor een optimaal functionerende installatie.

BROEKE Elektrotechniek is een door KIWA-NCP erkend en gecertificeerd Installatiebedrijf.

BROEKE Elektrotechniek, voor uw en andermans veiligheid

 
 

© 2023 Broeke Elektrotechniek. Alle rechten voorbehouden